MITT HANTVERK

Jag arbetar i två jordnära material – keramik och fårskinn.

Till dessa urgamla material vill jag tillföra något oväntat – det skall glittra till, sticka ut och glänsa …

Fårskinnsvästar

Upptäck det underbara naturmaterialet fårskinn. Alla mina skinn är noga utvalda och av bästa kvalitet. Gotlandsras fast ifrån Skåne…

Västarna är skräddarsydda och när du kommer till min Ateljé tar jag mått, så att ditt plagg får absolut passform. Du väljer själv bland underbara handbroderad vackra band som passar just dig!

Västen blir då unik- ett plagg som du bär resten av ditt liv- året om både till vardags och till fest! Fårskinn andas och blir bara skönare och snyggare ju mer du använder det…

Jag syr dessutom vackra handledsvärmare som skyddar emot värk och kyla. samt arbetar med Blockprinting i fantastiska mönster på fårskinnsfällar.

Keramik

När jag sätter händerna i lera känner jag lycka, och hoppas att den lyckan skall föras vidare till dig som bär med dig keramiken hem. Att vara keramiker är ett speciellt yrke där form, uttryck och känsla bildar en Slow Art. Allt tar lång tid- men så skall faten, kopparna och skålarna också stanna länge hos dig som valt dem. Som det extra hos mig får du guldet, som är den dekoration som jag ofta stannar för.

Att öppna ugnen efter tre bränningar är som att öppna en skattkammare!

Kom och titta in hos mig och upplev känslan av att få det unika som en del av ditt liv.

Varmt välkommen till mig!